Komplett Bank

komplett

Har du handlet noe i den norske elektronikk- og hvitevarebutikken Komplett.no? I så fall så er du neppe alene om det, for dette er en av de virkelig store suksessene på 2000-tallet når det kommer til norske nettbutikker. Daglig handler svært mange nordmenn sine elektronikkprodukter her, og Komplett-gruppen er nå en av de største konsernene i landet. Derimot er det ikke like sikkert at du kjenner til Komplett Bank, som er den nyoppstartede banktjenesten fra Komplett.no. Her kan du søke om forbrukslån og andre finansieringstjenester til kanskje markedets beste betingelser.

Komplett Bank tilbyr først og fremst forbrukslån og refinansiering til sine kunder. Det som skiller deres forbrukslån fra «vanlige» lån, er at det er et såkalt fleksibelt lån. Her kan man blant annet utsette betalingen så lenge man vil, og man har ingen fast nedbetalingstid. Dessuten er lånet helt uten sikkerhet, og ingen egenkapital er nødvendig for å søke. Du trenger heller ikke fast pant, og de minst lånene utbetales på dagen. Er du enda ikke overbevist?

Betingelser og vilkår

Komplett Bank har svært gunstige betingelser og mange fordeler, men vi kan begynne å se på den effektive renten, som tross alt er avgjørende for den totale kostnaden på lånet. Snittrenten er på 16,9% (effektiv rente), noe som er godkjent i forhold til hva andre banker kan tilby. Lånet fra Komplett Bank har uansett såpass mange andre fordeler at den effektive renten ikke spiller like stor rolle. Deriblant har du ubegrenset med nedbetalingstid, og bestemmer selv når du betaler avdrag. Måned for måned kan du velge å kun betale renter, noe som gir rom for en svært behagelige nedbetaling.

Andre faktorer som er verdt å nevne med lånet, er at det er lave gebyrer. Termingebyret (belastes månedlig) er kun på 35 kroner, mens etableringsgebyret varierer fra 490 kroner til 1950 kroner avhengig av lånesummen. Du kan søke om å låne så lite som 10 000 kroner hos Komplett Bank, eller så mye som 400 000 kroner dersom du trenger mye penger. Banken tilbyr også en rekke andre fordeler, som betalingsforsikring og lignende dersom det skulle være ønskelig.

Hvordan søke om forbrukslånet?

Komplett Bank har svært moderne nettsider som gjør at man effektiv og raskt kan søke om et forbrukslån. Faktisk så er systemene såpass moderne at man får svar på søknaden umiddelbart – det betyr i løpet av noen få sekunder! Hvis du er fornøyd med lånetilbudet, så kan du også signere søknaden med BankID «på stedet». Har du søkt om en sum på under 50 000 kroner, så vil lånepengene utbetales til kontoen din samme dag som du søkte. Større lån vil utbetales snarest når banken har verifisert nødvendig informasjon om inntekt og lignende.

For å søke om forbrukslån fra Komplett Bank må du oppfylle disse kriteriene:

  • Du må være minst 20 år gammel for å søke lån hos Komplett Bank.
  • Hvis du ikke er norsk statsborger, så må du jobbe og betale skatt til Norge.
  • Betalingsanmerkninger og aktive inkassosaker er uten unntak grunn til avslag på søknaden.