Hotell København

hotell københavn

De fleste som skal besøke København ønsker å bo i sentrum av byen – med gangavstand til shoppingstrøk, kultur, uteliv og attraksjoner. Overnattingstilbudet i Danmarks hovedstad er svært godt, og det finnes et stort antall sentrumshoteller i forskjellige prisklasser. Et annet populært hotellområde i København er Vesterbro – som befinner seg litt vest for sentrum. Vesterbro er kjent for å ha mange trendy utesteder, og er et livlig område på kveldstid.

København har flere ulike hotelltyper å velge mellom – deriblant budget-hotell, mellomklassehotell, luksushotell, leilighetshotell, bed & breakfast, vandrerhjem og hostel.

Flere av byens hoteller tilhører en internasjonal hotellkjede – bl.a. Radisson, Scandic, Best Western, Marriott, Crowne Plaza, Clarion og Park Inn.

København – som ellers i Skandinavia – har stort sett høye hotellpriser, men de senere år har en rekke nye mellomklassehotell blitt oppført i byen. Generelt sett avhenger pris på overnatting av standard, beliggenhet og sesong. Uansett vil man kunne finne et hotell i København som passer enhver lommebok.

Københavns mest berømte hotell er det ærverdige Hotel d’Angleterre – som har eksistert siden 1755. Hotellet har gjestet en rekke berømte personligheter – deriblant Ronald Reagan, Kong Olav, Elton John, H.C. Andersen og Michael Jackson.

Andre kjente hotell i København er Nimb Hotel, Copenhagen Admiral Hotel og First Hotel Skt Petri.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Omena Hotel

Omena er et moderne og rimelig 3-stjerners selvbetjeningshotell, som ligger i bydelen Vesterbro. Det er 10 minutters gange fra hotellet til København sentrum med gågaten “Strøget”, og kun 5 minutters gange til fornøyelsesparken “Tivoli” og sentralstasjonen. I nærområdet finnes en rekke trendy butikker, restauranter og barer.

Omena Hotel har 223 gjesterom i ulike størrelser. Alle rom er lyse og moderne, og har mini-kjøkken, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffe-/tekoker, sittegruppe, arbeidsbord, TV, gratis trådløs internett-forbindelse samt eget bad med hårføner.

Omena Hotel har begrensede fasiliteter, men tilbyr lobby, familierom og parkeringsmuligheter. Hotellbygningen har heis.

For mer info: http://www.omenahotels.com/no/hoteller/danmark/koebenhavn/

Bella Sky Comwell

Bella Sky Comwell er et 4-stjerners designhotell med unik arkitektur. Hotellet er også Nordens største, og har 23 etasjer. I øverste etasje finnes bar og restaurant der man har fantastisk utsikt over København.

Bella Sky Comwell ligger i Amager-området, 9 km vest for København Lufthavn – Kastrup og 8 km sør for bysentrum. I nærområdet finner man T-bane- og bussholdeplass, golfbane, kjøpesenteret Fields samt det moderne messe-, utstillings- og kongress-senteret “Bella Sky”.

Hotellet har totalt 812 rom, og alle er innredet i moderne skandinavisk stil. Gjesteværelsene har TV, air-condition, safe, kaffe-/tekoker samt eget bad med hårføner.

Bella Sky Comwell har 3 restauranter og 2 barer, frokostservering, 24 t. rom-service, 28 møte-/konferanserom, forretningssenter, sykkelutleie samt gavebutikk.

For mer info: http://www.bellaskycomwell.dk/

The Square Copenhagen

The Square Copenhagen er et trendy 4-stjerners hotell med minimalistisk interiør, som ligger i hjertet av byen, nærmere bestemt ved Rådhusplassen. Her har man shoppingstrøk og utelivsområder i nærområdet, og det er også gangavstand til de fleste av byens severdigheter. Bare 3 minutters gange fra The Square Copenhagen ligger “Strøget”, og fornøyelsesparken “Tivoli” befinner seg også kun 3 minutter unna.

The Square Copenhagen har 267 moderne gjesterom i ulike størrelser. Alle rom har TV, minibar, gratis trådløs internett-forbindelse, skrivebord samt bad med dusj eller badekar. Mange gjesterom har flott utsikt over byen.

Hotellet har restaurant og bar og tilbyr frokostservering. I tillegg finnes takterrasse, møterom for opptil 25 personer, døgnåpen resepsjon, valutaveksling samt sykkelutleie. Hotellbygningen har heis. Dette hotellet kan du bestille på blant annet www.hotellkobenhavn.no

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel er et sentralt og luksuriøst 5-stjerners hotell, som ligger kun 5 minutters gange fra fornøyelsesparken “Tivoli”. Hotellet ligger i vannkanten ved Kalvebod Brygge, og fra uteterrassen har man flott utsikt over sjøen.

Copenhagen Marriott Hotel befinner seg 9 minutters gange fra Nasjonalmuseet og Danmark Design senter, og 5 minutters gang til shoppinggaten “Strøget”.

Hotellet har 402 moderne, store og luftige gjesterom – med by- eller havneutsikt. Alle rom har TV, minibar, kaffe/te-fasiliteter, air-condition samt eget bad. Rommene er innredet i naturfarger.
Copenhagen Marriott hotel har restaurant og bar, og på uteterrassen kan man få servering mens man nyter sjøutsikten. Andre fasiliteter på stedet er treningssenter, badstue, Spa- og velæreavdeling med massasje, parkeringsmuligheter, møterom for opptil 600 deltakere. Hotellet har heis i bygningen, og tilbyr dessuten valutaveksling.