Hotell Lillehammer

Hotell Lillehammer

Planlegger du en reise til Lillehammer? Kanskje du leter etter et sentrumshotell til en fordelaktig pris? Eller ønsker du å bestille et hotell i Lillehammer-regionen der man har nærhet til vakker natur og flotte skiløyper?

I Lillehammer finnes et godt utvalg av overnattingssteder i ulike prisklasser, og man kan velge mellom en rekke hotelltyper – deriblant bed & breakfast, motell, leilighetshotell, camping, vandrerhjem, familievennlige hotell, sentrumshotell, vintersportshotell og forretningshotell.

Hotellprisene i Lillehammer-regionen avhenger av standard, beliggenhet og sesong. En rekke hoteller har jevnlig gode tilbud på overnatting både sommer og vinter.

Norges første høyfjellshotell ble åpnet allerede i 1876 på Skeikampen – som ligger 38 km nord for Lillehammer.

First Hotel Breiseth er et av de eldste hotellene i Lillehammer sentrum, og ble etablert i 1898. Andre kjente hotell i bysentrum er Radisson Blu Lillehammer Hotel, Clarion Collection Hotel, Mølla Hotell og Rica Victoria Hotel.

Noen populære hotell i ulike prisklasser:

Mølla Hotell

Mølla Hotell er et unikt og sentralt 3-stjerners hotell som holder til i en gammel kornsilo fra 1863. Hotellet befinner seg kun 2 min gange fra byens hovedgate “Storgata”, og det er kun 5 minutter å gå til jernbanestasjonen. Severdigheter som Olympiaparken, Kristins Hall og Maihaugen Friluftsmuseum kan nås innen 20 min. gange fra Mølla Hotell.

Hotellet har lun atmosfære og alle de 58 gjesterommene er utstyrt med TV, bad, skrivebord samt gratis Wi-Fi. Hotellets vegger er dekorert med fotografier fra OL på Lillehammer i 1994.

I øverste etasje ligger Toppen Bar, der man kan få panoramautsikt over Lillehammer by. Andre fasiliteter på stedet består av restaurant, døgnåpen resepsjon samt konferanselokaler for opptil 75 personer.

For mer info: http://www.mollahotell.no/

Radisson Blu Lillehammer Hotel

Radisson Blu Lillehammer Hotel er et ærverdig 4-stjerners hotell med høy standard, som ligger 600 meter fra byens gågate. Hotellet ble oppført i 1911, og er blitt utvidet og modernisert flere ganger.

Hotellet ligger i en vakker park, der det også finnes solsenger og et oppvarmet utendørs svømmebasseng.

Radisson Blu Lillehammer Hotel ligger kun 500 meter fra Maihaugen Friluftsmuseum, og det er 17 minutters gange til Lillehammer Kunstmuseum.

Hotellet har 303 gjesterom, og alle er utstyrt med minibar, TV, bad med dusj samt gratis trådløs internett-forbindelse.

Radisson Blu Lillehammer Hotel har restaurant og bar, minigolf, lekerom for barn, treningsstudio, innendørs- og utendørs svømmebasseng samt konferanselokaler for opptil 1200 personer. Stedet tilbyr dessuten gratis parkeringsplass.

For mer infoog bestilling kan du gå til Hoteller Lillehammer

Rica Victoria Hotel

Rica Victoria Hotel er et flott 4-stjerners sentrumshotell, som ligger i Lillehammers hovedgate “Storgata”. Herfra har man nærhet til shopping, uteliv og en rekke severdigheter. Hotellets eldste del ble oppført i 1872, og enkelte gjesterom har bevart datidens byggeskikk.

Rica Victoria Hotel ligger 2,5 km fra Lillehammer Olympiapark, og det er kun 15 minutters gange til Maihaugen Friluftsmuseum.

Hotellet har 108 rom og suiter. Alle rom er komfortable og moderne innredet. Standardutstyr på alle rom består av minibar, TV, privat bad med dusj, gratis Wi-Fi, skrivebord og vannkoker. Enkelte rom har i tillegg balkong.

Rica Victoria Hotel har restaurant og bar, og tilbyr fasiliteter som treningssenter, gratis sykkelutleie, døgnåpen resepsjon, konferanserom for opptil 200 personer samt gratis parkeringsplass. Baren har dessuten uteservering på terrassen sommerstid.